Mijn favorieten

Nieuwbouw Pagina

TE KOOP: Nieuwbouwproject "Lapis Lazuli" te Heerhugowaard 


Indien u in aanmerking wilt komen voor één van de woningen of de appartementen dan kunt u zich digitaal inschrijven in uw account via het digitale inschrijfformulier. Registreer u en schrijf u in via de projectwebsite www.woneninlapis.nl

Modern wonen aan het Stadsplein in Heerhugowaard:

In de directe omgeving van Lapis Lazuli is veel te beleven. De 150 winkels waaronder diverse supermarkten in het overdekte winkelcentrum Middenwaard liggen naast de deur. Een gezellig avondje uit? De diverse restaurants en bars, bioscoop VUE, de Waerd bowling- en eventcentrum en theater Cool liggen op loopafstand. Wilt u sporten? Zwemmen, fitness, squash, tennis, fietsen, voetbal, golf, bootcamp, paardrijden; u kunt het zo gek niet bedenken of Heerhugowaard heeft het.

Op deze levendige locatie ontwikkelt M.J. de Nijs Projectontwikkeling in totaal 207 woningen waarvan 94 koopwoningen en een aantal commerciële ruimten. Het hoogwaardige complex kenmerkt zich door het fraaie architectonische venster in de vorm van een poort. Deze poort verbindt het groene binnenhof met het gezellige Stadsplein. Het binnenhof vormt het hart van het complex voor de bewoners en een ideale plek om te ontspannen en te genieten!

De appartementen:
De 94 koopappartementen variëren van circa 36m2 tot ruim 156m2 in een prijscategorie van € 145.840,- v.o.n. tot € 599.840,- v.o.n.. Een interessante diversiteit aan appartementen want je treft hier straks studio’s, 2-kamer/, 3-kamer/ en 4-kamerappartementen, maar ook een aantal maisonnettes. Sommige appartementen beschikken over een balkon en andere een terras. Alle bewoners kunnen natuurlijk altijd gebruik maken van de tuin in het groene binnenhof.
Alle appartementen beschikken over een aparte berging en in het complex worden een fietsenstalling, een stalling voor bakfietsen en een scooterstalling gerealiseerd. Onder het groene binnenhof (straatniveau) komt een parkeergarage.

Ligging en bereikbaarheid:
Lapis Lazuli is gelegen op de hoek van Parelhof en Zuid-tangent. Het gebouw ligt op 5 minuten loopafstand van het treinstation en ook buslijnen stoppen voor de deur, prima bereikbaar via OV dus. Makkelijk als je niet met de auto naar je werk wilt reizen en voor uitstapjes. Fervent fietsers zullen de vele fietsroutes zeker waarderen! En die mooie fiets staat droog en veilig in de berging van het gebouw.
Heerhugowaard ligt op minder dan 10 km van het centrum van Alkmaar. Wat leuks doen in Amsterdam? Met een ruim 30 minuten rij je naar de hoofdstad. Ook andere plaatsen in de Randstad, Schiphol en Friesland zijn snel en goed te bereiken. Uitwaaien aan de kust doen veel mensen in Egmond, Bergen en Schoorl, plaatsen die allemaal prima bereikbaar zijn.

   

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOG SLECHTS 2 BOUWNUMMERS BESCHIKBAAR: Nieuwbouwproject "TuytPark 2" te Heerhugowaard (De Draai)

Welkom thuis in TuytPark...Een groenrijke omgeving, volop pleintjes, een netwerk van wandel- en fietspaadjes en voldoende speelplekken. Dorps wonen komt weer tot leven in De Draai. Zeker in TuytPark 2, aan de zuidkant van De Draai. Hier ontwikkelen we 31 duurzame woningen in een dorpse omgeving. En tegelijkertijd dichtbij alle voorzieningen van de stad en alle gemakken die daarbij horen. Hier voel jij je vanaf het eerste moment thuis.

Altijd een woning die bij je past:
Midden in deze dorpse, rustieke omgeving ontwikkelen we TuytPark 2; 31 kenmerkende, hoogwaardige en duurzame woningen. Er verrijzen 2 vrijstaande woningen met garage, 6 twee-onder-één-kap woningen met garage, 5 levensloopbestendige woningen en 18 eengezinsrijwoningen. Genoeg keuze dus voor jou en je gezin. Zo vind je altijd een woning die bij je past.

Dorps en groen:
In TuytPark staat het dorpse gevoel centraal. Net als in de rest van de nieuwbouwwijk. Want TuytPark maakt onderdeel uit van De Draai, hét nieuwe ontwikkelgebied aan de oostzijde van Heerhugowaard. Hier worden de komende jaren maar liefst 2.700 woningen gebouwd.

  

Heerhugowaard kent al een aantal grote groengebieden zoals natuurlijk het Waarderhout, maar ook de Recreatiewijk, de Schilderswijk en de Weel. Daarom loopt het Oosterpark straks dwars door De Draai. En slim: de fiets- en wandelpaden
worden met elkaar verbonden. Handig toch?

De woningen in TuytPark 2:
Het nieuwste bouwveld in de wijk De Draai heet TuytPark 2. Hier realiseren we 31 hoogwaardige woningen. Rondom een groen vormgegeven binnenterrein voor auto’s. In TuytPark 2 voel je de samenhorigheid van een dorp. Gezellige pleintjes, contact met de buren, spelende kinderen in de straat en de geur van vers brood van de bakker op de hoek. Dit is de plek om te onthaasten. De belangrijkste voorzieningen zoals een school, een Vomar Voordeelmarkt en aanvullende dagwinkels komen op loopafstand. De rust van het dorp verruil je hier net zo snel voor de drukte van de stad, want Alkmaar is dichtbij. De opzet van de woningen straalt meteen die onderlinge verbondenheid uit. Een heerlijke plek om te wonen.

Kijk voor meer projectinformatie tevens op: www.tuytpark.nl

  

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

100% VERKOCHT: Nieuwbouwproject "Plan Jozefschool" in De Rijp.

'We wilden kwaliteit. In elk opzicht'.

  

Noem het een droom. Of nuchterder: een ambitie om een projectontwikkelaar voor te zijn. Drie ‘mannen uit het dorp’ wilden de lege plek na vertrek van de Jozefschool zelf invullen. Omdat de nieuwbouw moest passen bij de historische omgeving van de ‘buurtjes’. “We wilden kwaliteit. In elk opzicht.”

Ze hebben een juridische, bouwkundige of financiële achtergrond. Wim Heine, Vincent Roodhart en Martin Dalenberg. Actief in het dorp. In vele verenigingen en als ondernemer. Wim Heine: “Deze plek verdient een verantwoord ontwerp. Geen gerommel. Daarom hebben we het heft in eigen hand genomen. Een coöperatie opgericht, een plan gemaakt, de gemeente benaderd. Zo is de bal gaan rollen. Pionieren en veel werk. Maar we wisten dat het kon. Daarom hielden we goede moed. We zijn niet over een nacht ijs gegaan en hebben experts geraadpleegd. Het is een avontuur. Maar met een heel mooi resultaat. Het dorp is er blij mee.”

Na vele jaren inzet en doorzettingsvermogen van de “Coöperatie Dorpsherstel De Rijp” mogen wij u met trots dit fraaie project “plan Jozefschool” aanbieden.

Plan Jozefschool bestaat uit in totaal 13 woningen verdeeld over 3 vrijstaande woningen, 4 geschakelde woningen en 6 appartementen. De prijzen variëren van € 239.500,- v.o.n. tot € 627.150,- v.o.n. waardoor er variatie in bewoning ontstaat. De bouw is historisch verantwoord en ontworpen met kwalitatief hoogstaand materiaal. Het nieuwe buurtje sluit prachtig aan bij de bestaande, historische bouw van het oude centrum van De Rijp, waar het project deel vanuit maakt.

Wie wil niet de sfeer en gezelligheid van de oude kom en tegelijkertijd het comfort van nieuwbouw? De situering is perfect. Winkelcentrum het Boegbeeld en het Gezondheidscentrum de Rijp zijn ‘om de hoek’. Dit geldt ook voor het openbaar streekvervoer. En op donderdagen is op het nabijgelegen parkeerterrein een gezellige markt. Op het parkeerterrein is overigens altijd wel plek voor auto’s. Het woonwijkje ligt aan een vaarroute die naar de omringende wateren leidt. Een bootje kan zo aangemeerd worden. Geniet daarmee van de prachtige Eilandspolder die direct vertrouwd aanvoelt. Door de mooie Kerkstraat loopt u naar het hart van het dorp.

De woningen zijn volgens de laatste energienormen gebouwd, zijn gasloos en worden voorzien van een warmtepomp. Uw nieuwe woning beschikt tevens over zonnepanelen, niet op uw eigen dak in het historische centrum maar op een dak buiten het centrum. U bespaart niet alleen op uw portemonnee, maar ook op het milieu. Uw woning is klaar voor een duurzame toekomst. 

VERKOOPPROCEDURE:
De verkoopprocedure is wellicht iets anders dan u gewend bent. De hoofdkernmerken van “Coöperatie Dorpsherstel De Rijp” zijn behoud van het historisch centrum en de optimale leefbaarheid. Indien u geintereseerd bent en wenst over te gaan tot aankoop van één van de woningen dient u eerst lid te worden van de Coöperatie. Dit doet u middels onderstaande link:
https://www.dorpsherstelderijp.nl/word-lid-lidmaatschap

Lidmaatschap kost u € 25,- per jaar. U kunt vervolgens aangeven in welke woningen(en) u interesse heeft. Na lidmaatschap wordt er contact met u opgenomen om in een persoonlijk onderhoud het verdere verloop van het verkoopproces te bespreken.

      

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

100% VERKOCHT: Project 'Ons Park' aan de Frederik Hendriklaan - Heilooerdijk te Alkmaar.
 

Op de plek waar ooit kinderen leerden lezen en schrijven gaat een parkachtig woonwijkje ontstaan: ‘Ons Park’.

In de groene omgeving wordt een gemêleerd woningbouwprogramma ontwikkeld, bestaande uit diverse typen gezinswoningen en enkele appartementen. De woningen worden veelal als losse blokjes / massa’s in het groen geplaatst en worden met parkachtige paden ontsloten. Parkeren wordt centraal opgelost. Gedeeltelijk ondergronds en gedeeltelijk in de openbare ruimte. Er loopt geen doorgaande (auto)weg door het plan heen, waardoor het groene en parkachtige karakter maximaal wordt onderstreept. De verkoop van de woningen kan naar verwachting het eerste kwartaal van 2019. 

Heeft u interesse in een koopwoning en wilt u op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen? Schrijft u zich hier dan geheel vrijblijvend in.

    


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

100% VERKOCHT: Nieuwbouwproject "De Vergulde Molen" te Alkmaar.Aan de voet van het Victoriepark, in het oostelijke deel van het bruisende stadscentrum van Alkmaar realiseert de ontwikkelcombinatie Pro6 Vastgoed & Kennemer Haeve Vastgoed een vijftal luxe appartementen met een inpandige parkeergarage.

Dit kleinschalige en statige appartementencomplex bestaat na realisatie uit een vijftal appartementen met oppervlaktes tussen de 51 m² en 107 m² en een vijftal parkeerplaatsen in de afgesloten inpandige parkeergarage op de begane grond. De twee appartementen op de 1e verdieping beschikken over aan de living aansluitende dakterrassen van 21 m² en 25 m². De twee appartementen op de 2e verdieping beschikken beide over een uniek 'rooftop terrace' van respectievelijk 29 m² en 32 m² met veel privacy en een prachtig uitzicht over de Alkmaarse binnenstad!

GESCHIEDENIS:
Hoewel de wind hier al jaren geen wieken meer heeft doen draaien, blijft dit een plek met een rijke historie. Waar ooit de gerenommeerde ‘Vergulde Molen’ stond, verrijst binnenkort een statig appartementencomplex. Het is hier waar men 150 jaar geleden de beste koffie van de regio maalde, en hier drinkt u binnenkort misschien uw eigen kopje koffie. Midden in de Alkmaarse binnenstad, met het Victoriepark op steenworp afstand.

OMGEVING:
Een ongekend, prachtige locatie in het oude centrum van Alkmaar, u bent hier omgeven door historische panden! Als u vanuit uw luxe nieuwbouwappartement de Spanjaardstraat uit loopt hoeft u zich geen moment te vervelen. De kaasstad heeft een grote diversiteit aan goede winkels, restaurants, en uitgaansgelegenheden. In Alkmaar kunt u struinen door gezellige oude straatjes, genieten op een terras, varen door de grachten of wandelen door het op 50 meter van uw voordeur liggende Victoriepark met aansluitend een kopje koffie bij het IJkgebouw! Aan cultuur geen gebrek: de stad heeft musea, een stadsschouwburg en kent muziekfestivals. Alkmaar heeft eveneens een rijk verenigingsleven en goed openbaar vervoer.

Buiten Alkmaar zijn mooie, karakteristieke dorpen te vinden. Bollenvelden in het voorjaar zijn prachtig. Gaat u de stad uit, dan bent u zo in het bos- en duingebied of het recreatiegebied Geestmerambacht. Uitwaaien of zonnen op het strand? Ook dat kan. Maar er ligt meer binnen handbereik: via de A9 bereikt u binnen een half uur steden als Haarlem en Amsterdam. 

- Mogelijkheid tot bijkopen privé parkeerplaats voor een koopsom van € 32.000,= v.o.n.
- Het 2-kamer appartement op de begane grond heeft een courante indeling voor een optimaal gebruik
- De 4-kamer appartementen op de 1e verdieping beschikken over riante dakterrassen vanaf 21 m²
- De 3-kamer appartementen op de 2e verdieping beschikking over een 'rooftop terrace' vanaf 29 m²  
- Optimaal geïsoleerde appartementen met de mogelijkheid om gasloos te wonen
- Alle appartementen beschikken over een privé berging van ca. 5 m²
- Levensloopbestendige appartementen door aanwezigheid van een liftinstallatie

    

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring