Mijn favorieten

WONING VERKOPEN? HOE PAKKEN WIJ DIT VOOR U AAN?

Hoe vaak in uw leven verkoopt u eigenlijk een huis? Dat het voor u dus een spannende zaak is kunnen wij ons goed voorstellen. Daarom nemen wij vooraf graag de tijd om u uitgebreid te informeren over wat wij voor u kunnen betekenen. Ook tijdens het verkoopproces onderscheiden wij ons in communicatie en zullen alles in het werk stellen om tot een optimaal resultaat te komen. Het is immers ons vak!
 

HELDER EN DUIDELIJK

In een vrijblijvend gesprek adviseren wij u over de verkoopkansen, de te verwachten opbrengst en geven wij advies over de vraagprijs van uw woning. U ontvangt schriftelijk een verslag van dit gesprek, met offerte en een uitgebreid stappenplan over hoe Broekman Makelaars de verkoop van uw woning verzorgt.
 

ONDERZOEK

Wij besteden extra aandacht aan het in kaart brengen van bijzondere zaken betreffende de woning, zoals milieu- en juridische aspecten, kadastrale recherche en overige relevante zaken. Dit alles om duidelijkheid voor de potentiële koper te verschaffen en te voorkomen dat er achteraf problemen kunnen ontstaan.
 

AANPAK

Wij werken in teams, uw makelaar heeft een vaste binnendienst medewerker. De binnendienst medewerker is bij de opname van uw woning aanwezig en is dan ook volledig op de hoogte van uw dossier. Hierdoor heeft u twee vertrouwde gezichten en is er altijd iemand op kantoor die u te woord kan staan en die de potentiële koper exact kan vertellen hoe de woning eruit ziet. Na de uitgebreide opname van uw woning wordt de concept brochure opgemaakt. Deze wordt ter controle naar u toegezonden. Na uw goedkeuring wordt de woning in de markt gepresenteerd en zullen wij alle zoekers, aankoopklanten en de mensen, die de afgelopen periode vergelijkbare woningen hebben bezichtigd, benaderen.
 

PRESENTATIE? UW WONING ZAL ALS VOLGT GEPRESENTEERD WORDEN:

VERKOOPBROCHURE

In de verkoopbrochure vindt u: Een complete omschrijving van uw woning, inclusief fotoreportage, tekeningen, plattegrond van de woonomgeving, lijst van zaken en overige relevante informatie.
 

INTERNET- EN ETALAGEPRESENTATIE

Uw woning wordt gepresenteerd op: www.broekmanmakelaars.nl, www.funda.nl, www.zoekallehuizen.nl, www.jaap.nl, www.moviq.nl. en alle andere grote woningaanbiedende websites. Daarnaast wordt uw woning in de etalages van onze twee kantoren gepresenteerd.
 

DIGITALE SFEERVIDEO

Van uw woning zal een sfeervideo worden gemaakt welke wordt geshowd op onze website, youtube, tv-schermen in onze winkel en eventueel op funda.
 

BUURTMAILING

Verspreiding van uw woningpresentatie bij de omliggende woningen om extra onder de aandacht te brengen bij de omwonenden, hun kennissen en/of familiekring.
 

RECLAMEBORDEN

Het plaatsen van ons opvallende tuinbord, hoekbord en/of raambiljet.
 

ALGEMEEN

De professionele en uitnodigende aanbiedingsteksten en foto’s houden wij up-to-date. Uiteraard heeft u te allen tijden inspraak in de gehele presentatie van uw woning.
 

VERKOOPBEGELEIDING

Bezichtigingen worden altijd in overleg met u gepland. Wij laten alle aspirantkopers uw woning zien. Na de bezichtiging wilt u graag de eerste reactie horen van de potentiële koper(s). Die krijgt u van ons! Na enkele dagen verneemt u ook de definitieve reactie.
 

BIEDINGEN

Alle biedingen van potentiële kopers worden met u besproken. Wij adviseren u over een strategische reactie op de bieding(en) en voeren de onderhandelingen. Wij zien er op toe dat er, naast overeenstemming over de koopsom, direct ook afspraken vastgelegd worden over de datum van eigendomsoverdracht van uw woning, roerende zaken, ontbindende voorwaarden en eventueel overige zaken.
 

AFWIKKELING

Wij maken de koopakte op en zorgen ervoor dat alle afspraken zwart op wit komen te staan. In de koopovereenkomst komen verschillende data voor. Wij houden deze data in de gaten en adviseren u wanneer u iets wel of misschien juist iets niet moet doen. Voor de eigendomsoverdracht vindt er een eindinspectie plaats. Tijdens deze eindinspectie zijn wij aanwezig om uw belangen te waarborgen en controleert de koper(s) of de woning nog in dezelfde staat is als op het moment dat de woning werd gekocht. Wij noteren de meterstanden en gaan met u mee naar de notaris om eventueel de laatste plooien glad te strijken en de zaak definitief af te ronden.
 

ADVERTENTIES EN COURTAGE

Wij attenderen u erop dat advertenties niet bij de courtage zijn inbegrepen. Advertenties worden altijd in overleg met u geplaatst. U ontvangt na elke plaatsing een overzicht van de geplaatste advertentie(s) met de daarbij behorende kosten. De courtage is afhankelijk van een aantal factoren, te weten: Hoe de woning eruit ziet, in welk prijssegment bevindt de woning zich, oplevertermijn van de woning, hoeveel zoekers hebben wij in uw omgeving/prijsklasse, hoeveel vergelijkbare woningen hebben wij, kortom hoeveel mensen kunnen wij direct benaderen voor uw woning en uiteraard onze inschatting hoe lang wij denken dat de woning te koop zal staan (risico-analyse). Onze makelaar zal u snel een aanbieding doen.