Mijn favorieten

Q3 2022 in de verkoop: Lelystorage

Aan de rand van de A6, op steenworp afstand van Lelystad en slechts 12 autominuten van Almere wordt LelyStorage ontwikkeld; een representatief en volledig beveiligd gebouw met zo’n 350 bedrijfsunits en opslagruimtes in verschillende types en groottes.

Het volledige pand wordt circa 30.000 m2 groot en wordt gebouwd op een perceel van 11.800 m2 aan de Meerkoetenweg 6. Het bestaat straks uit 5 lagen en verrijst tegenover Lelystad Airport.

Bedrijfsunits

LelyStorage biedt precies de ruimte die je zoekt. Zo zijn de bedrijfsunits op de begane grond ideaal om je bedrijf te vestigen. Deze zijn 6 meter hoog, hebben een verdiepingsvloer en beschikken over een overheaddeur waar je eenvoudig kunt laden en lossen. Heb je behoefte aan 60 m2 of wil je groter? Er komen bedrijfsunits tot wel 250 m2 beschikbaar.

Opslagunits en werkruimtes

Zoek je een ruimte voor de opslag van je bedrijf, je huisraad, caravan of winkelvoorraad, dan is een unit vanaf circa 40 m2 tot 100 m2 op één van de drie verdiepingen ideaal. Deze hebben een hoogte van 4 meter en beschikken zelfs over voldoende daglicht om er eventueel te kunnen werken.

Klik hier voor meer informatie.