Mijn favorieten

HYPOTHEEK

Op het gebied van hypotheken werkt Broekman Makelaars samen met De Hypotheker Alkmaar  en Finance & More. Hun vestigingen zijn naast de vestigingen van Broekman Makelaars in de mare en in Heerhugowaard gelegen. Hiermee beschikken wij over korte lijnen en kan er desgewenst zeer snel geschakeld worden.

De Hypotheker en Finance & More zijn landelijk werkende financiele adviesbureaus. De mensen zijn zeer gemotiveerd en hebben een brede gespecialiseerde kennis van zaken door hun jarenlange ervaring op het gebied van financiële dienstverlening.

De Hypotheker en Finance & More onderscheiden zich van anderen door ouderwetse degelijkheid te combineren met een moderne visie op financiële dienstverlening.

Hun assortiment bestaat uit een breed scala aan financiële en verzekeringsproducten bij diverse banken en maatschappijen. Hierdoor zijn zij in staat om voor u het juiste product met de beste voorwaarden en scherpste tarieven aan te bieden. Uw wensen staan bij hun voorop!

U kunt niet alleen profiteren van hun uitgebreide pakket financiële en verzekeringsproducten, maar ook van hun zeer vergaande dienstverlening. Te denken valt aan deskundige adviezen, hulp bij schadeafhandeling, belastingaangiftes en juridische vraagstukken.

Doordat zij, met inachtneming van de uiterste discretie, op de hoogte zijn van de financiële situatie van u, kunnen zij u ook met het oog op toekomstige ontwikkelingen adviseren. Een weg naar een zorgeloze toekomst ligt voor u klaar!