Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
TuytPark 2
1706 Heerhugowaard
Koopaanneemsom € 390.500,- tot € 395.000,- Beschikbaar
072-3034175

Kenmerken

Aantal kavels 31 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Welkom thuis in TuytPark...

Een groenrijke omgeving, volop pleintjes, een netwerk van wandel- en fietspaadjes en voldoende speelplekken. Dorps wonen komt weer tot leven in De Draai. Zeker in TuytPark 2, aan de zuidkant van De Draai. Hier ontwikkelen we 31 duurzame woningen in een dorpse...
Lees meer

Omschrijving

Welkom thuis in TuytPark...

Een groenrijke omgeving, volop pleintjes, een netwerk van wandel- en fietspaadjes en voldoende speelplekken. Dorps wonen komt weer tot leven in De Draai. Zeker in TuytPark 2, aan de zuidkant van De Draai. Hier ontwikkelen we 31 duurzame woningen in een dorpse omgeving. En tegelijkertijd dichtbij alle voorzieningen van de stad en alle gemakken die daarbij horen. Hier voel jij je vanaf het eerste moment thuis.

Altijd een woning die bij je past:
Midden in deze dorpse, rustieke omgeving ontwikkelen we TuytPark 2; 31 kenmerkende, hoogwaardige en duurzame woningen. Er verrijzen 2 vrijstaande woningen met garage, 6 twee-onder-één-kap woningen met garage, 5 levensloopbestendige woningen en 18 eengezinsrijwoningen. Genoeg keuze dus voor jou en je gezin. Zo vind je altijd een woning die bij je past.

Dorps en groen:
In TuytPark staat het dorpse gevoel centraal. Net als in de rest van de nieuwbouwwijk. Want TuytPark maakt onderdeel uit van De Draai, hét nieuwe ontwikkelgebied aan de oostzijde van Heerhugowaard. Hier worden de komende jaren maar liefst 2.700 woningen gebouwd.

Heerhugowaard kent al een aantal grote groengebieden zoals natuurlijk het Waarderhout, maar ook de Recreatiewijk, de Schilderswijk en de Weel. Daarom loopt het Oosterpark straks dwars door De Draai. En slim: de fiets- en wandelpaden
worden met elkaar verbonden. Handig toch?

De woningen in TuytPark 2:
Het nieuwste bouwveld in de wijk De Draai heet TuytPark 2. Hier realiseren we 31 hoogwaardige woningen. Rondom een groen vormgegeven binnenterrein voor auto’s. In TuytPark 2 voel je de samenhorigheid van een dorp. Gezellige pleintjes, contact met de buren, spelende kinderen in de straat en de geur van vers brood van de bakker op de hoek. Dit is de plek om te onthaasten. De belangrijkste voorzieningen zoals een school, een Vomar Voordeelmarkt en aanvullende dagwinkels komen op loopafstand. De rust van het dorp verruil je hier net zo snel voor de drukte van de stad, want Alkmaar is dichtbij. De opzet van de woningen straalt meteen die onderlinge verbondenheid uit. Een heerlijke plek om te wonen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 390.500,- - € 395.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 112 m² t/m 147 m² Inhoud 401 m³ t/m 602 m³ Perceeloppervlakte 116 m² t/m 453 m² Start Verkoop 03-10-2019 Aantal kavels 31 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.