Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Lapis Lazuli
1703 Heerhugowaard
Koopaanneemsom € 148.840,- tot € 508.840,- Beschikbaar
072-3034175

Kenmerken

Aantal kavels 94 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

BIJZONDER WONEN AAN HET STADSPLEIN IN HEERHUGOWAARD

DE APPARTEMENTEN
De 94 koopappartementen variëren van circa 36m2 tot ruim 138m2 in een prijscategorie van € 148.840,- v.o.n. tot € 508.840,- v.o.n. Een interessante diversiteit aan appartementen want je treft hier straks studio’s...
Lees meer

Omschrijving

BIJZONDER WONEN AAN HET STADSPLEIN IN HEERHUGOWAARD

DE APPARTEMENTEN
De 94 koopappartementen variëren van circa 36m2 tot ruim 138m2 in een prijscategorie van € 148.840,- v.o.n. tot € 508.840,- v.o.n. Een interessante diversiteit aan appartementen want je treft hier straks studio’s (vanaf € 148.840,- v.o.n., ca. 36m2 tot 48m2), 2-kamerappartementen (vanaf € 208.840,- v.o.n., ca. 58m2 tot 75m2), 3-kamerappartementen (vanaf € 254.840,- v.o.n., ca. 72m2 tot 117m2) ) en penthouses (vanaf € 429.840,- v.o.n., ca. 106m2 tot 138m2), maar ook een aantal stadswoningen (vanaf € 275.840,- v.o.n., ca. 97m2 tot 99m2). Sommige appartementen beschikken over een balkon en andere een terras. Alle bewoners kunnen natuurlijk altijd gebruik maken van de tuin in het groene binnenhof. 

DE PLEK WAAR AL HET GOEDE SAMENKOMT
Bij de ingang van het winkelcentrum Middenwaard komt Lapis Lazuli. Een modern gebouw dat zich door de grote ramen etaleert naar het stadsplein. In het hart van het gebouw gaat een groene stadstuin schuil, waar de levendigheid van de omgeving mijlenver weg lijkt. Lapis biedt voor elk wat wils. Lapis Lazuli bestaat uit 94 woningen in de koop. Er zijn 16 verschillende type woningen. Van studio, 2-kamer en 3-kamerwoningen tot een luxe penthouse met dakterras. Zie je jezelf al wonen in het gezellige hart van Heerhugowaard met winkels, horeca, theater, bios en station op loopafstand? 

HET GEMAK EN GENOT VAN LAPIS
Wonen in Lapis Lazuli staat synoniem voor gemak en genieten en dat heeft alles te maken met de locatie én het gebouw. Hier doe je met recht snel een boodschap, wandel je net zo makkelijk naar de bioscoop als naar het station en heb je de gezelligheid van een terrasje of restaurant altijd binnen handbereik. De hoge entrees zorgen voor een warm welkom en met de lift bereik je je appartement. Je kunt in de garage onder het gebouw een parkeerplaats kopen en als je een feestje wilt geven, kun je de gezamenlijke ruimte gebruiken. 
IDEALE LOCATIE! Heerhugowaard ligt op een verrassend goed bereikbare plek in Nederland. Hartje Alkmaar bereik je binnen een kwartier en met een half uur ben je in Amsterdam of Haarlem.

HET GEBOUW EN DIRECTE OMGEVING
Zo voelt thuiskomen. Lapis Lazuli ligt op de hoek van de Parelhof en de Zuidtangent. Je auto kun je parkeren onder het gebouw en je fiets zet je veilig en droog in de berging van het gebouw. Het fijne is dat je vanuit de garage en de bergingen binnendoor je appartement kunt bereiken. Veilig en droog! 

HET GROENE HART VAN LAPIS LAZULI
Wonen in de stad, midden in de levendigheid en toch rust ervaren. Dat kan als je straks lekker in de stadstuin van Lapis Lazuli zit. Het binnenhof is het hart van het plan. Voor de bewoners een ideale plek om te ontspannen en te genieten. Er komen verschillende soorten bomen, grassen, bloemenmengsel, bermenkruiden, hagen en vaste planten en natuurlijk maken we ook paden en plaatsen om te zitten. De brede overdekte trap vormt de architectonische poort van het stadsplein naar het groene binnenhof.

GEZAMENLIJKE HUISKAMER EN BRINGME BOX
Lapis Lazuli heeft nog een aantal extra’s: een gemeenschappelijke ruimte of beter gezegd een gezamenlijke huiskamer en een Bringme Box. De gezamenlijke huiskamer van circa 75 m2 groot is gelegen aan de westzijde van het binnenhof op de eerste verdieping. Ons doel is dat deze ruimte een gezellig ‘Lapis Lazuli huiskamer’ gevoel geeft, waar alle bewoners welkom zijn. Wij kunnen ons voorstellen dat deze ruimte zich perfect leent voor bijvoorbeeld een nieuwjaars- of verjaardagsfeestje.
Lapis Lazuli beschikt over een modern Bringme Box systeem in entreehal West. Dit is een slimme pakketbox, die leveringen (pakketjes) ontvangt, aftekent voor ontvangst en de bewoners op de hoogte brengt. Zodoende hoef je niet thuis te zijn als een pakket wordt bezorgd.

LAPIS LAZULI IS DUURZAAM
We bouwen Lapis Lazuli duurzaam. Maar wat betekent dat nou en wat heb je eraan? 

Duurzaam huis met energielabel A+++
De appartementen hebben een zeer goede isolatie, we passen duurzame technieken toe om je woning van warmte en stroom te voorzien. Het resultaat is dat je appartement het energielabel A+++ ’zeer energiezuinig’ krijgt. Dat merk je straks in je energierekening en daarbij belast je het milieu minder. 

Zonnepanelen
Op het dak van Lapis Lazuli komt een groot aantal Zonnepanelen, waarmee de centrale voorzieningen van energie worden voorzien. Denk hierbij aan de verlichting en ventilatie van de parkeergarage en een aantal algemene ruimten. De bijdrage aan de VvE zal hierdoor een stuk lager zijn. 

Lapis Lazuli Groenwand
Klimaatverandering in stedelijke gebieden vraagt om een slimme inrichting van de stad. Groen is één van de belangrijkste oplossingen voor extreme temperaturen of hevige regenval. Naast de groene binnentuin wordt de wand grenzend aan het stadsplein en de grote trappartij deels uitgevoerd als groenwand. Deze sluit prachtig aan bij de groenwand op het stadhuis. 

Bodemenergie (W.K.O.)
Duurzame Ring Heerhugowaard Exploitatie B.V. levert duurzame warmte aan Lapis Lazuli. Dat doen ze door middel van bodemenergie in combinatie met warmtepompen, een zogenaamd W.K.O. systeem. In een W.K.O. systeem wordt grondwater in de dieper liggende bodem (circa 200 meter diep) benut als energiebuffer. 

PARKEREN, FIETSENSTALLING, BERGINGEN EN SCOOTMOBIELEN
Onder het binnenhof zijn op de begane grond 50 parkeerplaatsen gesitueerd voor de koopappartementen. De entree van de parkeergarage is gelegen aan de Oostzijde. Vanuit de Zuidtangent rij je eenvoudig de garage in. De woningtypes 4 t/m 6 en 8 t/m 13 hebben voorrang bij de aankoop van een parkeerplaats. Er is uiteraard ook gedacht aan elektrische auto’s. In de garage is het mogelijk om een laadpaal te plaatsen. Mocht er onverhoopt geen parkeerplaats meer te koop zijn dan is het mogelijk om uw auto in de direct nabij gelegen parkeergarage P1 Zuidtangent te parkeren tegen de geldende tarieven. Een kwartaalabonnement bedraagt 140 euro (prijspeil 2019)

Fietsenstalling en bergingen
Lapis Lazuli beschikt over een gemeenschappelijke fietsenstalling. De entree van deze fietsenstalling is gesitueerd aan de zijde van de Zuidtangent en heeft een capaciteit van 112 fietsen. De fietsenstalling beschikt over laadpunten voor elektrische fietsen. Alleen de eigenaren van de studio’s hebben toegang tot deze fietsenstalling. Zij krijgen 2 stallingsplaatsen per studio. De overige woningen (niet zijnde studio’s) beschikken over een individuele berging op de begane grond van tenminste 5 m2. 

Scootmobielen
Lapis Lazuli beschikt over een aparte stalling voor scootmobielen. De entree van deze stalling is gesitueerd aan de zijde van de Zuidtangent. Deze stalling biedt ruimte aan 10 scootmobielen en beschikt over elektrische oplaadpunten.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 148.840,- - € 508.840,- Indeling Gebruiksoppervlakte 36 m² t/m 138 m² Inhoud 125 m³ t/m 465 m³ Start Verkoop 07-12-2019 Aantal kavels 94 Vrij 94 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Appartement

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.