Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Plan Jozefschool
1483 BN De Rijp
Koopaanneemsom € 239.500,- tot € 627.150,- Verkocht
072-3034175

Kenmerken

Aantal kavels 13
Lees meer

Omschrijving

We wilden kwaliteit. In elk opzicht.

Noem het een droom. Of nuchterder: een ambitie om een projectontwikkelaar voor te zijn. Drie ‘mannen uit het dorp’ wilden de lege plek na vertrek van de Jozefschool zelf invullen. Omdat de nieuwbouw moest passen bij de historische omgeving van de...
Lees meer

Omschrijving

We wilden kwaliteit. In elk opzicht.

Noem het een droom. Of nuchterder: een ambitie om een projectontwikkelaar voor te zijn. Drie ‘mannen uit het dorp’ wilden de lege plek na vertrek van de Jozefschool zelf invullen. Omdat de nieuwbouw moest passen bij de historische omgeving van de ‘buurtjes’. “We wilden kwaliteit. In elk opzicht.”

Ze hebben een juridische, bouwkundige of financiële achtergrond. Wim Heine, Vincent Roodhart en Martin Dalenberg. Actief in het dorp. In vele verenigingen en als ondernemer. Wim Heine: “Deze plek verdient een verantwoord ontwerp. Geen gerommel. Daarom hebben we het heft in eigen hand genomen. Een coöperatie opgericht, een plan gemaakt, de gemeente benaderd. Zo is de bal gaan rollen. Pionieren en veel werk. Maar we wisten dat het kon. Daarom hielden we goede moed. We zijn niet over een nacht ijs gegaan en hebben experts geraadpleegd. Het is een avontuur. Maar met een heel mooi resultaat. Het dorp is er blij mee.”

Na vele jaren inzet en doorzettingsvermogen van de “Coöperatie Dorpsherstel De Rijp” mogen wij u met trots dit fraaie project “plan Jozefschool” aanbieden.

Plan Jozefschool bestaat uit in totaal 13 woningen verdeeld over 3 vrijstaande woningen, 4 geschakelde woningen en 6 appartementen. De prijzen variëren van € 239.500,- v.o.n. tot € 627.150,- v.o.n. waardoor er variatie in bewoning ontstaat. De bouw is historisch verantwoord en ontworpen met kwalitatief hoogstaand materiaal. Het nieuwe buurtje sluit prachtig aan bij de bestaande, historische bouw van het oude centrum van De Rijp, waar het project deel vanuit maakt.

Wie wil niet de sfeer en gezelligheid van de oude kom en tegelijkertijd het comfort van nieuwbouw? De situering is perfect. Winkelcentrum het Boegbeeld en het Gezondheidscentrum de Rijp zijn ‘om de hoek’. Dit geldt ook voor het openbaar streekvervoer. En op donderdagen is op het nabijgelegen parkeerterrein een gezellige markt. Op het parkeerterrein is overigens altijd wel plek voor auto’s. Het woonwijkje ligt aan een vaarroute die naar de omringende wateren leidt. Een bootje kan zo aangemeerd worden. Geniet daarmee van de prachtige Eilandspolder die direct vertrouwd aanvoelt. Door de mooie Kerkstraat loopt u naar het hart van het dorp.

De woningen zijn volgens de laatste energienormen gebouwd, zijn gasloos en worden voorzien van een warmtepomp. Uw nieuwe woning beschikt tevens over zonnepanelen, niet op uw eigen dak in het historische centrum maar op een dak buiten het centrum. U bespaart niet alleen op uw portemonnee, maar ook op het milieu. Uw woning is klaar voor een duurzame toekomst.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 239.500,- - € 627.150,- Indeling Gebruiksoppervlakte 66 m² t/m 187 m² Inhoud 999 m³ Perceeloppervlakte 173 m² t/m 369 m² Start Verkoop 17-05-2019 Aantal kavels 13 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 6

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.