Mijn favorieten

Onze medewerkers

Broekman Makelaars

Edwin Balvers
Edwin Balvers
Register makelaar/taxateur o.g.
072 - 5625544 06-51745104
Edwin is al ruim 15 jaar werkzaam binnen de makelaardij. In 2007 heeft hij samen met John Duinmaijer het kantoor in “De Mare” overgenomen. Hij is betrouwbaar, ambitieus, actief, eerlijk en heeft verstand van zaken.

Zijn motto is: Eerlijkheid duurt het langst!

Edwin: " Van kinds af aan wilde ik al in de makelaardij. Een droom die uitgekomen is! Een combinatie van alle werkzaamheden die in mijn vak voorkomen en het ondernemerschap is geweldig. De ideeën die je hebt kun je bij een werkgever niet altijd uitvoeren. Als wij nu ergens geloof in hebben pakken we het op en voeren het uit, hopelijk met succes. Dat maakt mijn werk zo leuk. Tevreden opdrachtgevers in zowel de particuliere- als zakelijke markt zijn een kroon op ons werk. Beleef het met ons mee!"
John Duinmaijer
John Duinmaijer
Register makelaar/taxateur o.g.
072 - 5625544 06-51281002
John Duinmaijer is ruim 15 jaar werkzaam in de makelaardij. Sinds 2007 is hij samen met Edwin Balvers eigenaar van Broekman Makelaars ‘de mare’.
Zijn motto is: We zijn allemaal gelijk!

John: “De aspecten die mij aanspreken in de makelaardij zijn: Het dagelijks ontmoeten van mensen, het matchen van persoon en woning en de diversiteit binnen het vak. Naast het leiding geven aan de medewerkers van het kantoor ben ik dagelijks met alle facetten bezig die bij het aankopen, verkopen, huren, verhuren, beheren en taxeren van onroerend goed komen kijken.”
Kris Venneker
Kris Venneker is met bijna 20 jaar ervaring in de makelaardij, een zeer ervaren medewerker. Zijn motto is: Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg! Kris: “ Het werken met fijne collega’s, de diversiteit van de woningen, de nuchtere mentaliteit van de Noord-Hollander, maken Alkmaar en omstreken een fantastisch werkgebied!
Monique Klaver
Monique is ruim 10 jaar werkzaam in de makelaardij en vanaf juli 2010 werkzaam bij Broekman Makelaars. Zij is een gedreven, enthousiast en vastberaden persoon.
Haar motto is: wees jezelf!

Monique: "Van kinds af aan heb ik affiniteit met de woningmarkt. Het afkomstig zijn uit een aannemersfamilie is mijn basis geweest voor mijn interesse in de makelaardij. Zo kan ik de kennis die ik heb van de bouwwereld goed combineren met mijn dagelijks werk. De verschillende aspecten van het vak, maken mijn werkzaamheden zeer divers en daarmee is geen dag hetzelfde!"
Marianne Moen
Marianne Moen
Binnendienst Medewerker Makelaardij
072 - 5625544
Marianne Is al ruim 14 jaar werkzaam binnen de makelaardij waarvan de laatste 12 jaar bij Broekman Makelaars. Zij is een betrouwbaar, eerlijk en punctueel persoon.
Haar motto is: Respect voor anderen, is respect voor jezelf.


Marianne: "Wat ik leuk vind aan werken bij Broekman Makelaars is dat mijn werkzaamheden zeer veelzijdig zijn: verzorgen van de presentatie van uw woning middels een brochure en op internet, opstellen van koopcontracten en de administratieve afwikkeling daarvan alsmede het inplannen van bezichtigingen bij uw woning. Daarnaast ben ik natuurlijk altijd beschikbaar voor de klant indien die zijn makelaar op dat moment niet kan bereiken. Voldoening uit mijn werk krijg ik dan ook als het gehele verkoop-/aankoopproces van uw woning naar uw tevredenheid is!"
Lucie Uvenhoven
Lucie Uvenhoven
Binnendienst Medewerker Makelaardij
072-5625544
Lucie heeft inmiddels alweer bijna 10 jaar ervaring in de makelaardij. Haar motto: Doe wat je leuk vindt! Bij Broekman Makelaars ben ik op m’n plek. Het is een leuk team met jonge energieke mensen. Een geoliede machine met ruimte voor spontaniteit en speciale opdrachten. Opdrachtgevers kunnen aangeven hoe zij graag de aan- of verkoop willen hebben en wij regelen het snel en accuraat. Dat is het leuke van mijn werk; zorgen dat iedereen tevreden is. Maak niet uit hoe het resultaat behaalt wordt, als het maar behaalt wordt!
Wendy Hoogervorst
Wendy Hoogervorst
Binnendienst Medewerker Makelaardij
072-5625544
Wendy Hoogervorst is bijna 15 jaar werkzaam binnen de makelaardij als binnendienst medewerkster. Vanaf 2016 is zij actief voor Broekman Makelaars. Motto: Één dag niet gelachen is een dag niet geleefd! Wendy: “Geen werkdag op de binnendienst is hetzelfde, dat is wat mijn werk zo leuk maakt! Een woning verkopen of aankopen is voor de klanten een hele speciale gebeurtenis, ik vind het mooi om hierbij te kunnen helpen. De prettige werksfeer op kantoor maakt voor mij het plaatje helemaal compleet!”
Nadine Leenstra
Nadine regelt de financiële zaken binnen het kantoor. Zij is een meester in cijfers en rekenen!  Haar motto is: Wees jezelf, heb respect voor andere. Nadine: "De werkzaamheden zijn veelzijdig van het boeken van inkoopfacturen, debiteurenbeheer, salarisverwerking tot aan het maken van de jaarrekeningen.   Omdat de werkzaamheden zo veelzijdig zijn maakt het elke dag anders, dat vind ik erg leuk. Met cijfers heb ik altijd al wat gehad , het uitzoeken van diversen zaken is voor mij een uitdaging."

Broekman Makelaars Heerhugowaard