Mijn favorieten

Onze medewerkers

Broekman Makelaars

Edwin Balvers
Edwin Balvers
Register makelaar/taxateur o.g.
072 - 5625544 06-51745104
Edwin is al ruim 15 jaar werkzaam binnen de makelaardij. In 2007 heeft hij samen met John Duinmaijer het kantoor in “De Mare” overgenomen. Hij is betrouwbaar, ambitieus, actief, eerlijk en heeft verstand van zaken.

Zijn motto is: Eerlijkheid duurt het langst!

Edwin: " Van kinds af aan wilde ik al in de makelaardij. Een droom die uitgekomen is! Een combinatie van alle werkzaamheden die in mijn vak voorkomen en het ondernemerschap is geweldig. De ideeën die je hebt kun je bij een werkgever niet altijd uitvoeren. Als wij nu ergens geloof in hebben pakken we het op en voeren het uit, hopelijk met succes. Dat maakt mijn werk zo leuk. Tevreden opdrachtgevers in zowel de particuliere- als zakelijke markt zijn een kroon op ons werk. Beleef het met ons mee!"
John Duinmaijer
John Duinmaijer
Register makelaar/taxateur o.g.
072 - 5625544 06-51281002
John Duinmaijer is ruim 15 jaar werkzaam in de makelaardij. Sinds 2007 is hij samen met Edwin Balvers eigenaar van Broekman Makelaars ‘de mare’.
Zijn motto is: We zijn allemaal gelijk!

John: “De aspecten die mij aanspreken in de makelaardij zijn: Het dagelijks ontmoeten van mensen, het matchen van persoon en woning en de diversiteit binnen het vak. Naast het leiding geven aan de medewerkers van het kantoor ben ik dagelijks met alle facetten bezig die bij het aankopen, verkopen, huren, verhuren, beheren en taxeren van onroerend goed komen kijken.”
Monique Klaver
Monique is ruim 10 jaar werkzaam in de makelaardij en vanaf juli 2010 werkzaam bij Broekman Makelaars. Zij is een gedreven, enthousiast en vastberaden persoon.
Haar motto is: wees jezelf!

Monique: "Van kinds af aan heb ik affiniteit met de woningmarkt. Het afkomstig zijn uit een aannemersfamilie is mijn basis geweest voor mijn interesse in de makelaardij. Zo kan ik de kennis die ik heb van de bouwwereld goed combineren met mijn dagelijks werk. De verschillende aspecten van het vak, maken mijn werkzaamheden zeer divers en daarmee is geen dag hetzelfde!"
Marianne Moen
Marianne Moen
Binnendienst Medewerker Makelaardij
072 - 5625544
Marianne Is al ruim 14 jaar werkzaam binnen de makelaardij waarvan de laatste 12 jaar bij Broekman Makelaars. Zij is een betrouwbaar, eerlijk en punctueel persoon.
Haar motto is: Respect voor anderen, is respect voor jezelf.


Marianne: "Wat ik leuk vind aan werken bij Broekman Makelaars is dat mijn werkzaamheden zeer veelzijdig zijn: verzorgen van de presentatie van uw woning middels een brochure en op internet, opstellen van koopcontracten en de administratieve afwikkeling daarvan alsmede het inplannen van bezichtigingen bij uw woning. Daarnaast ben ik natuurlijk altijd beschikbaar voor de klant indien die zijn makelaar op dat moment niet kan bereiken. Voldoening uit mijn werk krijg ik dan ook als het gehele verkoop-/aankoopproces van uw woning naar uw tevredenheid is!"
Lucie Uvenhoven
Lucie Uvenhoven
Binnendienst Medewerker Makelaardij
072-5625544
Wendy Hoogervorst
Wendy Hoogervorst
Binnendienst Medewerker Makelaardij
072-5625544
Jerno Viergever
Jerno Viergever

Broekman Makelaars Heerhugowaard