Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Tuytpark
1706 Heerhugowaard
Koopaanneemsom € 225.840,- tot € 485.840,- Verkocht
072-5625544

Kenmerken

Aantal kavels 24 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

NOG ENKELE BOUWNUMMERS BESCHIKBAAR!

Molens, uitgestrekte weilanden, romantische bruggetjes en volop groen. Lang vervlogen tijden komen weer tot leven in het dorpse De Draai in Heerhugowaard.

Aan de oostkant van de gemeente Heerhugowaard ontwikkelen Hoorne Vastgoed...
Lees meer

Omschrijving

NOG ENKELE BOUWNUMMERS BESCHIKBAAR!

Molens, uitgestrekte weilanden, romantische bruggetjes en volop groen. Lang vervlogen tijden komen weer tot leven in het dorpse De Draai in Heerhugowaard.

Aan de oostkant van de gemeente Heerhugowaard ontwikkelen Hoorne Vastgoed Ontwikkeling en M.J. de Nijs Projectontwikkeling de eerste fase van TuytPark; 24 moderne woningen met karakteristieke tuytgevels. De duurzame woningen staan midden in een landelijke omgeving. Toch zijn er voldoende stadse voorzieningen in de directe nabijheid om lekker te leven. Zeg nou zelf: in Tuytpark wil je toch wonen?

De naam TuytPark zegt het eigenlijk al. Jouw nieuwe woning komt te liggen in een parkachtige omgeving. Het vele groen is onmiskenbaar evenals de vele waterloopjes. Nader je de omgeving dan overvalt je meteen dat heerlijke vrije gevoel. Hier wil je zoveel mogelijk momenten doorbrengen.

TuytPark zal straks bestaan uit 24 woningen.
Er is volop variatie in het type woningen. In de eerste fase worden 16 twee-onder-één-kapwoningen in meerdere types en grotendeels aan het water en 8 eengezinswoningen gebouwd waarvan 4 hoekwoningen. Genoeg keuze dus.

In TuytPark staat het dorpse gevoel centraal. Net als in de rest van de nieuwe wijk. Want TuytPark maakt onderdeel uit van De Draai, hét nieuwe woongebied aan de oostzijde van Heerhugowaard.

Alle woningen worden standaard geleverd met zonnepanelen. En met veel zonnepanelen en optimale isolatie zijn de woningen duurzamer dan standaard wordt voorgeschreven. Hiermee sluiten ze dus goed aan op het landelijke karakter. Ook het uiterlijk van de woningen krijgt een karakteristieke en tijdloze stijl, want bijna alle woningen krijgen een zogenaamde tuitgevel. Deze gevelsoort werd veel toegepast bij pakhuizen en arbeiderswoningen in de 17e eeuw. Eigenlijk is een tuitgevel een versimpelde vorm van een trapgevel. In plaats van een trappetje, loopt de gevel in een vloeiende lijn naar boven om te eindigen in een ‘tuit’. Hiermee krijgt uw nieuwe huis meteen die typische klassieke uitstraling.

Hoe je woning er van binnen uit komt te zien, bepaal je grotendeels zelf. Waar kookfanaten het liefst een grote open keuken zien, creëer je als ouders van een groot gezin liever een flinke speelkamer. Als wellness fan kies je voor een lekkere ruime badkamer met ligbad en als filmliefhebber voor een grote woonkamer om je eigen bioscoop te creëren. Wat je wensen ook zijn, jij laat je woning aansluiten op de leefstijl van jou en/of je gezin.

Rust en ruimte staan symbool voor TuytPark. De landelijke omgeving is uitermate geschikt voor heerlijk lange wandelingen en prachtige fietstochten. Toch ontbreekt het er niet aan voorzieningen. Voor boodschappen, een huisarts, een drankje, hapje of basisschool hoef je de wijk dan ook niet uit. En ook speelplekken voor kinderen zijn er ruim voldoende met ook een kinderboerderij op loopafstand. Midden in het groen natuurlijk.

Een ruim aanbod aan winkels vind je in de wijk zelf, in winkelcentrum Middenwaard, of in het oude centrum van Heerhugowaard. Hier kun je naar hartenlust shoppen. En krijg je trek, dan schuif je zo aan in een van de lunchrooms of restaurants. Ook voor een avondje film kun je terecht in Heerhugowaard. Nog meer mogelijkheden vind je uiteraard in de omliggende steden als Alkmaar en Haarlem. Via de A9 ben je er zo.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 225.840,- - € 485.840,- Indeling Gebruiksoppervlakte 113 m² t/m 173 m² Inhoud 307 m³ t/m 470 m³ Perceeloppervlakte 104 m² t/m 412 m² Start Verkoop 19-04-2018 Aantal kavels 24 Vrij 9 Aantal Bouwtypes 6 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.